It is currently 10 Dec 2018, 00:53




Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2
SWAT4 problem 
Author Message
Senior Member
User avatar

Joined: 13 Mar 2011, 23:02
Posts: 678
Reply with quote
I think you must have checked the 'Internet' option button by mistake, probably just like I must have done.

Same, no trouble, even since the GS takedown.
When 'LAN' is checked, there is no query, thus no hang-up.

_________________
Beerbelott
Image
Image
All my potential profiles (several moves, either physical or IP-based)


30 Jul 2014, 23:28
Profile

Joined: 24 Apr 2010, 23:20
Posts: 21
Reply with quote
You have to delete SwatGUIState file from system folder. Thanks to Rugi I fixed problem. Anyway to be sure you not deleting wrong file I advice take back up.


11 Aug 2014, 15:49
Profile
Ex-MYT
User avatar

Joined: 26 Apr 2012, 18:10
Posts: 1986
Location: Hungary
Reply with quote
Michal wrote:
You have to delete SwatGUIState file from system folder. Thanks to Rugi I fixed problem. Anyway to be sure you not deleting wrong file I advice take back up.


According to this XFire problem now, I also tried to join manually. I removed this suggested file, but it reincarnates itself and still freezes when choosing Internet button. With LAN and Direct IP it works just like for Torq.

_________________
Mazso


15 Aug 2014, 09:53
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.